Салат з квасолі з виноградом і сиром

Цей нескладний у приготуванні салат можна сміливо занести в свою кулінарну книгу, можливо, він стане фаворитом на Вашому столі.

Інгредієнти для «Салат з квасолі з виноградом і сиром»:

  • Капуста пекінська (пів-кочана невеликого) - 0,5 шт
  • Квасоля (консервована) - 1 бан.
  • Виноград (зелений) - 300 г
  • Сир твердий - 300 г
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Оцет (бальзамічний, можна замінити винним) - 4 ст. л.
  • Олія оливкова (можна замінити соняшниковою) - 6 ст. л.
  • Гірчиця (готова) - 1 ст. л.
  • Спеції (сіль, перець, до смаку)

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2930.8 ккал

белкі159.5
р

жири122
г

вуглеводи303.9
р

Порції

     

ккал
732.7 ккал


белкі39.9
р

жири30.5
р

вуглеводи76
г

100 г страви

     

ккал
229 ккал

белкі12.5
р

жири9.5
р

вуглеводи23.7
р


 

Рецепт «Салат з квасолі з виноградом і сиром»:

Пекінську капусту вимити, розрізати качан навпіл і нашинкувати одну половину. Скласти в салатницю.

Червону цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями. Додати до капусти.

Виноград вимити, обсушити і кожну ягоду розрізати навпіл, якщо виноград з кісточками, то їх вийняти. Квасоля відкинути на дуршлаг. Додати до капусти і цибулі.

Сир нарізати невеликими кубиками. Покласти в салат і перемішати.


Зробити соус. Оцет змішати з гірчицею, додати сіль і перець до смаку. Тонким струменем влити оливкову олію, ретельно перемішати і заправити салат.

Приємного апетиту!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND