Салат з квасолі з виноградом і сиром
Цей нескладний у приготуванні салат можна сміливо занести в свою кулінарну книгу, можливо, він стане фаворитом на Вашому столі.
Інгредієнти для «Салат з квасолі з виноградом і сиром»:
- Капуста пекінська (пів-кочана невеликого) - 0,5 шт
- Квасоля (консервована) - 1 бан.
- Виноград (зелений) - 300 г
- Сир твердий - 300 г
- Цибуля червона - 1 шт
- Оцет (бальзамічний, можна замінити винним) - 4 ст. л.
- Олія оливкова (можна замінити соняшниковою) - 6 ст. л.
- Гірчиця (готова) - 1 ст. л.
- Спеції (сіль, перець, до смаку)
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі159.5 |
жири122 |
вуглеводи303.9 |
Порції |
|||
ккал |
белкі39.9 |
жири30.5 |
вуглеводи76 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі12.5 |
жири9.5 |
вуглеводи23.7 |
Рецепт «Салат з квасолі з виноградом і сиром»:
Пекінську капусту вимити, розрізати качан навпіл і нашинкувати одну половину. Скласти в салатницю.
Червону цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями. Додати до капусти.
Виноград вимити, обсушити і кожну ягоду розрізати навпіл, якщо виноград з кісточками, то їх вийняти. Квасоля відкинути на дуршлаг. Додати до капусти і цибулі.
Сир нарізати невеликими кубиками. Покласти в салат і перемішати.
Зробити соус. Оцет змішати з гірчицею, додати сіль і перець до смаку. Тонким струменем влити оливкову олію, ретельно перемішати і заправити салат.
Приємного апетиту!!!