
Салат з моркви і дайкону
Соковитий і ароматний салат.
Інгредієнти для «Салат з моркви і дайкону»:
- Дайкон - 300 г
- Морква - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Часник - 3 зуб.
- Олія рослинна - 2 ст. л.
- Оцус - 1 ст. л.
- Цукор - 1 ст. л.
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі12.3 |
жири30.6 |
вуглеводи79.7 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири4.2 |
вуглеводи10.9 |
Рецепт «Салат з моркви і дайкону»:
[url=https://www.povarenok.ru/images/users/18_06_08/29446.jpg][img]https://www.povarenok.ru/images/users/18_06_08/small/29446.jpg[/img][/url]
Морква і дайкон натерти на терці для корейської морквини, трохи пом'яти руками і залишити на 30 хвилин.
Цибулю порізати півкільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Часник дрібно порубати.
Овочі викласти гіркою, в середині зробити поглиблення, в яке висипати приправу і часник, вилити туди розпечену олію з цибулею, гарненько перемішати.
Тільки потім додати цукор, оцет і сіль.
Знову перемішати і залишити мінімум на 1 годину.
Дуже смачненько,
спробуйте і ви,
приємного вам апетиту!