Салат за мотивами корейської кухні

Любителям корейської кухні присвячується. Ситний, гострий, пікантний, смачний. Найголовніше, з доступних продуктів.

Інгредієнти для «Салат за мотивами корейської кухні»:

  • Квасоля (дрібна, біла) - 1,5 стак.
  • Цибуля ріпчаста (червона) - 1 шт
  • Часник - 3 зуб.
  • Гриби (мариновані, шампіньйони) - 1 бан.
  • Морква (велика) - 1 шт
  • Спеції (перець чорний, перець чилі мелений, паприка, коріандр мелений, корейська сіль)
  • Масло вершкове (оливкове + 1 ст.л. для смаження) - 1 стак.
  • Кунжут - 2 ст. л.
  • Уксус (5%) - 1 ст. л.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2681 ккал

белкі66.5
р

жири202.8
р

вуглеводи150.1
г

100 г страви

     

ккал
308.2 ккал

білкі7.6
р

жири23.3
р

вуглеводи17.3
г

 

Рецепт «Салат за мотивами корейської кухні»:

Нам буде потрібна квасоля фірми Містраль.Попередньо
замочити квасоля на ніч. Відварити (квасоля не солити!)

Морква почистить, трьом на терці для корейської моркви.
Цибулю ріжемо півкільцями.
Часник 1 зубок ріжемо тонкими платівками Кунжут
обсмажити до золотистого кольору на сухій сковороді.
Маринад з грибів злити.

Обжарити часник, різаний платівками, до злегка золотистого кольору, додати цибулю.
Зменшити вогонь на мінімум, протомити пару хвилин.

Змішати в глибокій мисці квасолю, гриби, цибулю з часником, кунжут.

Змішати чорний перець 1 ч. л., перець чили 1 ч. л., паприку 2 год., коріандр мелений 3 год. л., корейську сіль (у мене звичайна) 1 год., часник 2 зуб. пропустити через прес, пекучий перець перемолоти.
У киплячу олію додати всі спеції, добре перемішати.
Залити всі продукти в мисці.
Додати оцет.
Добре перемішати.
PS:таку приправу можна зробити зарання. Перелити в баночку і зберігати в холодильнику.

Дати салату настоятися.

Приємного вам апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND