Салат "Жемчужний" "
Кулінарія
Мені подобається готувати прості, невигадливі салати, як правило, вони виходять легкими і смачними, та при цьому ще час економимо.
Інгредієнти для "Салат" "Жемчужний" ":
- Кальмар - 200 г
- Крабове м'ясо (або палички) - 200 г
- Цибуля біла - 1-2 шт
- Олія рослинна - 3 ст. л.
- Сік лимонний - 2-3 год.
- Спеції (цукор, сіль, перець)
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 5
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі49.2 |
жири46.5 |
вуглеводи32.3 |
Порції |
|||
ккал |
белки |
жири9.3 |
вуглеводи6.5 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі9.5 |
жири8.9 |
вуглеводи6.2 |
Рецепт "Салат" "Перловий" ":
Кальмари відварити протягом 3 - 5 хв., очистити, нарізати соломкою. Цибулину
очистити, нарізати напівкільцями, ошпарити окропом, збризкнути лимонним соком. Крабове
м'ясо тонко нарізати соломкою. Зробити
заправку: олія, сік лимона, цукор, тріска перцю - все добре перемішати, збити вінчиком. Всі
інгредієнти з'єднати, посолити, полити заправкою.