Салат "Жемчужний" "

Мені подобається готувати прості, невигадливі салати, як правило, вони виходять легкими і смачними, та при цьому ще час економимо.

Інгредієнти для "Салат" "Жемчужний" ":

  • Кальмар - 200 г
  • Крабове м'ясо (або палички) - 200 г
  • Цибуля біла - 1-2 шт
  • Олія рослинна - 3 ст. л.
  • Сік лимонний - 2-3 год.
  • Спеції (цукор, сіль, перець)

Час приготування: 20 хвилин


Кількість порцій: 5

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
741.7 ккал

белкі49.2
р

жири46.5
р

вуглеводи32.3
г

Порції

     

ккал
148.3 ккал


белки
9.8 р

жири9.3
р

вуглеводи6.5
г

100 г страви

     

ккал
142.6 ккал

белкі9.5
р

жири8.9
р

вуглеводи6.2
г


 

Рецепт "Салат" "Перловий" ":

Кальмари відварити протягом 3 - 5 хв., очистити, нарізати соломкою. Цибулину
очистити, нарізати напівкільцями, ошпарити окропом, збризкнути лимонним соком. Крабове
м'ясо тонко нарізати соломкою. Зробити
заправку: олія, сік лимона, цукор, тріска перцю - все добре перемішати, збити вінчиком. Всі
інгредієнти з'єднати, посолити, полити заправкою.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND