
Сан Хакобо з баклажанів
Проста, економна «, невибита» страва. Хрустка корочка, пікантний баклажан і соковита сирна начинка. San Jacobo - дуже популярна закуска серед іспанських хлопців, існує багато варіацій цієї страви з різною начинкою. Одного разу, в Севільї в ресторані замовила Сан Хакобо, і принесли мені страву розміром з противень, а на ньому san Jacobo розміром з башмак 45 розміру. Наїлися всі!!! Так що можливих експериментів маса. Найбільш поширений Сан Хакобо з шинки, хамону і сиру, але у нас в Андалусії роблять саме з баклажана.
Інгредієнти для «Сан Хакобо з баклажанів»:
- Баклажан
- Шинка - 100 г
- Сир голландський - 100 г
- Яйце куряче - 2 шт
- Сухарі панувальні/Панування
- Спеції (Прованські)
- Перець запашний
- Сіль
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі54.3 |
жири61.2 |
вуглеводи0.8 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі17.5 |
жири19.7 |
вуглеводи0.3 |
Рецепт «Сан Хакобо з баклажанів»:
Баклажани нарізати вздовж пластинами
Посипати спеціями, сіль-перець до смаку
Викласти зверху шинку і сир
Скласти половинки
2 яйця змішати зі спеціями, сіллю і перцем
Обмакнути баклажани в яєчну суміш
І обсипати панувальними сухарями, повторити двічі: яйця-сухарі
Обсмажити в гарячому маслі на середньому вогні
Викласти на паперову серветку
Приємного апетиту