Сан Хакобо з баклажанів

Проста, економна «, невибита» страва. Хрустка корочка, пікантний баклажан і соковита сирна начинка. San Jacobo - дуже популярна закуска серед іспанських хлопців, існує багато варіацій цієї страви з різною начинкою. Одного разу, в Севільї в ресторані замовила Сан Хакобо, і принесли мені страву розміром з противень, а на ньому san Jacobo розміром з башмак 45 розміру. Наїлися всі!!! Так що можливих експериментів маса. Найбільш поширений Сан Хакобо з шинки, хамону і сиру, але у нас в Андалусії роблять саме з баклажана.

Інгредієнти для «Сан Хакобо з баклажанів»:

  • Баклажан
  • Шинка - 100 г
  • Сир голландський - 100 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сухарі панувальні/Панування
  • Спеції (Прованські)
  • Перець запашний
  • Сіль

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
774.7 ккал

белкі54.3
р

жири61.2
р

вуглеводи0.8
р

100 г страви

     

ккал
249.9 ккал

белкі17.5
р

жири19.7
р

вуглеводи0.3
г

 

Рецепт «Сан Хакобо з баклажанів»:

Баклажани нарізати вздовж пластинами

Посипати спеціями, сіль-перець до смаку

Викласти зверху шинку і сир

Скласти половинки

2 яйця змішати зі спеціями, сіллю і перцем

Обмакнути баклажани в яєчну суміш

І обсипати панувальними сухарями, повторити двічі: яйця-сухарі

Обсмажити в гарячому маслі на середньому вогні

Викласти на паперову серветку






Приємного апетиту

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND