Шари з черрі і соусом песто

Хрусткі шари з незвичайним ароматом базиліка і соковитими черрі урізноманітнять весняний стіл і порадують своїм яскравим смаком.

Інгредієнти для «Слойки з черрі і соусом песто»:

  • Тісто шаре - 1 упак.
  • Помідори черрі - 350 г
  • Пармезан (для соусу песто + сирна стружка для прикраси) - 50 г
  • Часник (для соусу песто) - 1 зуб.
  • Горіхи кедрові (для соусу песто) - 50 г
  • Олія оливкова (для соусу песто) - 4 ст. л.
  • Базилік (для соусу песто + листя для прикраси) - 1 пуч.

Час приготування: 40 хвилин


Кількість порцій: 8

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2635.5 ккал

белкі59.9
р

жири195.3
р

вуглеводи186.6
р

Порції

     

ккал
329.4 ккал


белкі7.5
р

жири24.4
р

вуглеводи23.3
г

100 г страви

     

ккал
263.6 ккал

белкі6
г

жири19.5
р

вуглеводи18.7
р


 

Рецепт «Шари з черрі і соусом песто»:

Розморозити тісто. Помити помідори. Соус песто краще використовувати готовий, але якщо його немає - приготувати самим.
Подрібнити блендером часник, базилік, кедрові горішки, шматочки пармезану до однорідної маси, влити оливкову олію, перемішати. Соус готовий.

Трохи розкатати тісто на припорошеному борошном поверхні і вирізати формою диски, діаметром 10 см.

Рівномірно намастити заготовки з тіста приготованим соусом песто.
Розігріти духовку до 200 градусів.

Перекласти диски на противір, застелений пекарським папером і наколоти виделкою. Зверху покласти по кілька помідорчиків черрі.
Випікати 20 - 25 хвилин до золотистого кольору.


Після того, як шари будуть готові і черрі злегка розкриються, помідори можна посолити до смаку. Присипати стружкою пармезану і зеленню. Подавати гарячими.

Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND