Щука фарширована - оформлення страви
До опису з приготування (знайшла кілька варіантів) додати нічого, а ось з оформлення пропоную кілька варіантів: які підійдуть і для вечері будинку, і на весільний стіл...
Інгредієнти для «Щука фарширована - оформлення страви»:
- Помідор
- Огірок
- Оливки зелені
- Цибуля ріпчаста
- Аркуш виноградний (капусти пекінської - я використовувала, коли не було листового салату)
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі0 |
жири0 |
вуглеводи0 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі0 |
жири0 |
вуглеводи0 |
Рецепт «Щука фарширована - оформлення страви»:
[b] Весільний стіл, для молодих:[/b]
Тут все просто: з огірків свіжих ножем з тонким лезом по колу вирізаємо воронкоподібно... головне брати не надто товсто й акуратно, оскільки свіжий огірок ламається легко... ось із солоними огірками легше вирізати квіточки... а в серединку - оливочку або олійничку... Томат: також акуратно зигзагоподібно, зубчиками, посерединці, ножем доводячи приблизно до центру томата... Коли вирізані всі зубчики - розділяємо дві половинки - вийшло дві квітки... Оливочку або олійничку в центр... все... ой, напевно не зовсім зрозуміло, так? ааа... ще... ці дві щуки лежать на листях винограду... Ломтики лимона прокладені між порційними шматочками (це і естетично, і користувано дуже)... в очках маслинки... у пащу щукам - гілочки зелені... А на голови можна (у мене не вийшло сфоткати) корону з лука вирізати або зліпити з тіста і запекти...
[b] День народження в офісі, для іменинника:Ha
цьому фото (до речі, найперша щука моя) з оформлення все просто... я б навіть сказала примітивненько...
[b] Для вечері в заміському будинку:Ha
з цибулею пробувала працювати... Голівка ріпчастої цибулі вирізається посередині як вищеописаний томат: зубчиками або зигзагоподібно, ділиться на половинки.. Складно, так як цибуля ламається чомусь... але це навіть пишність «» хризантемі «» надає... Потім опускаю ці половинки в розчин оцту (роблю терпимо міцний, щоб гіркота швидше пішла і цибулею після вживання сильно не пахло) зі шматочками буряка для кольору... Можна звичайно простіше, без буряка, - взяти фіолетову цибулю... Чи зрозуміло пояснила?
[b] Весільний стіл, для гостей:[/b]
велетня була просто!!! За розміром лимонних часток видно