Сирний суп-пюре з броколі

Легкий і дієтичний суп-пюре. За рахунок броколі - ще й дуже корисний! Рецепт цього супу був розміщений на сайті в 2010 році користувачем Олена2008 під назвою «Сирний суп-пюре з броколі» та ілюстрований мною в рамках акції «Розмальовки».

Інгредієнти для «Сирний суп-пюре з броколі»:

  • Сирок плавлений - 2 шт
  • Вершки - 200 мл
  • Шампіньйони - 400 г
  • Брокколі - 400 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 2 шт
  • Вода - 2 л
  • Олія рослинна (для смаження)
  • Спеції (сіль, перець, «» Прованські трави «»)

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1403.7 ккал


белки
68.6 р

жири108.3
р

вуглеводи50.5
г

100 г страви

     

ккал
41.3 ккал

белкі2
г

жири3.2
р


вуглеводи1.5
г

Рецепт «Сирний суп-пюре з броколі»:

Ставимо воду на вогонь. Доводимо до кипіння і в киплячу воду кидаємо нарізану моркву і цибулю (цибулю я відразу розділила на половинки, оскільки половинку виймаємо потім, а половинка залишається).

Через 10 хвилин після закипання додаємо в суп розібрану на суцвіття і вимиту броколі і залишаємо варитися.

У цей час підготуємо гриби. Половину ми оскаржуємо на олії.

А другу половину грибів кидаємо в суп. І варимо суп до повної готовності морквини.

Поки вариться суп, виливаємо в піалу вершки, а в них додаємо плавлений сирок. У мене сирок був дуже м'якої консистенції. Якщо у Вас буде такий, який ріжеться - просто наріжте його і кидайте в вершки.

А я свій сирок трохи збила вінчиком у вершках. Практично, до повного розчинення.


Коли морквина буде готова, виливаємо вершки з сиром у суп (попередньо виудивши одну половинку цибулі).

І подрібнюємо блендером супчик до стану пюре.

Прикрашаємо зеленню, додаємо в суп-пюре обсмажені грибочки і насолоджуємося легким і дієтичним супом. Подавати рекомендується з підсмаженим хлібом.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND