
Східний салат "Сан-ча" "
Далекосхідний салат з овочів (капуста, морква, огірки).
Інгредієнти для "Східний салат" "Сан-ча" ":
- Капуста білокачанна/Капуста () - 1 г
- Морква (середня) - 2 шт
- Огірок (свіжий) - 3 шт
- Цибуля зелена - 1 пуч.
- Спеції (червоний перець)
- Оцус (їдальня) - 4 ст. л.
- Олія соняшникова - 50 мл
- Коріандр (мелений)
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белки |
жири50.6 |
вуглеводи24.6 |
Порції |
|||
ккал |
белки |
жири8.4 |
вуглеводи4.1 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири7.6 |
вуглеводи3.7 |
Рецепт "Східний салат" "Сан-ча" ":
Капусту поділити на дві частини, одну нарізати квадратними платівками (3 х3 см), а другу соломкою товщиною 0, 5 см-1 см. довгою 3 -4 см, моркву нарізати тонкими півкільцями, все присолити і залишити на півгодини.
Огірки нарізати напівкільцями і цибулю нарізати пір'ям, додати в капусту з морквиною, туди ж додати: 0, 5 ч. л. коріандра молотого, 4 ч. л. цукру, часник через прес, оцет за смаком. Окремо в чашечку насипати червоний перець об залити його розігрітим маслом (50 мл), все перемішати, в ідеалі салат запресувати в банки і дати настоятися 1 -2 ч.