Східний салат "Сан-ча" "

Далекосхідний салат з овочів (капуста, морква, огірки).

Інгредієнти для "Східний салат" "Сан-ча" ":

  • Капуста білокачанна/Капуста () - 1 г
  • Морква (середня) - 2 шт
  • Огірок (свіжий) - 3 шт
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Спеції (червоний перець)
  • Оцус (їдальня) - 4 ст. л.
  • Олія соняшникова - 50 мл
  • Коріандр (мелений)

Час приготування: 60 хвилин


Кількість порцій: 6

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
568.2 ккал

белки
5.6 р

жири50.6
р

вуглеводи24.6
р

Порції

     

ккал
94.7 ккал


белки
0.9 р

жири8.4
р

вуглеводи4.1
г

100 г страви

     

ккал
84.8 ккал

белки
0.8 р

жири7.6
р

вуглеводи3.7
р


 

Рецепт "Східний салат" "Сан-ча" ":

Капусту поділити на дві частини, одну нарізати квадратними платівками (3 х3 см), а другу соломкою товщиною 0, 5 см-1 см. довгою 3 -4 см, моркву нарізати тонкими півкільцями, все присолити і залишити на півгодини.
Огірки нарізати напівкільцями і цибулю нарізати пір'ям, додати в капусту з морквиною, туди ж додати: 0, 5 ч. л. коріандра молотого, 4 ч. л. цукру, часник через прес, оцет за смаком. Окремо в чашечку насипати червоний перець об залити його розігрітим маслом (50 мл), все перемішати, в ідеалі салат запресувати в банки і дати настоятися 1 -2 ч.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND