Суп-лапша з креветками

Легкий смачний супчик

Інгредієнти для «Суп-лапша з креветками»:

  • Креветки - 600 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Лапша - 150 г
  • Вода - 3 л
  • Лимон
  • Спеції
  • Сіль
  • Олія рослинна - 2 стак.

Час приготування: 20 хвилин


Кількість порцій: 6

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
4572.2 ккал

белки
120.8 р

жири433.5
р

вуглеводи48.6
р

Порції

     

ккал
762 ккал


белкі20.1
р

жири72.3
р

вуглеводи8.1
г

100 г страви

     

ккал
105.8 ккал

белки
2.8 р

жири10
г

вуглеводи1.1
г


 

Рецепт «Суп-локшина з креветками»:

Вскип'ятити воду, посолити, зварити креветки, додавши спеції, порізаний ломтиками лимон. Через 5 -7 хв креветки вийняти кумівкою, бульйон процедити. Цибулю порізати напівкільцями, моркву натерти на терці - обсмажити на рослинній олії.
Почищені креветки покласти назад у бульйон, покласти локшину і обсмажені цибулю-моркву. Варити 3 хв. Суп готовий.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND