Суп-лапша з креветками
Кулінарія
Легкий смачний супчик
Інгредієнти для «Суп-лапша з креветками»:
- Креветки - 600 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Лапша - 150 г
- Вода - 3 л
- Лимон
- Спеції
- Сіль
- Олія рослинна - 2 стак.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белки |
жири433.5 |
вуглеводи48.6 |
Порції |
|||
ккал |
белкі20.1 |
жири72.3 |
вуглеводи8.1 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири10 |
вуглеводи1.1 |
Рецепт «Суп-локшина з креветками»:
Вскип'ятити воду, посолити, зварити креветки, додавши спеції, порізаний ломтиками лимон. Через 5 -7 хв креветки вийняти кумівкою, бульйон процедити. Цибулю порізати напівкільцями, моркву натерти на терці - обсмажити на рослинній олії.
Почищені креветки покласти назад у бульйон, покласти локшину і обсмажені цибулю-моркву. Варити 3 хв. Суп готовий.