Суп-пюре із зеленої гречки і гарбуза

У здоровому тілі здоровий дух - частина 6. Дуже смачний і корисний суп із зеленої гречки, вона більш ніжна і слизова проти звичайної гречки, до якої ми всі звикли, рекомендую для здорового харчування і для дітей!

Інгредієнти для «Суп-пюре із зеленої гречки і гарбуза»:

  • Крупа гречана (Зелена "" Містраль ") - 1 стак.
  • Гарбуз - 300 г
  • Морква - 1 шт
  • Селера кореневої - 50 г
  • Цибуля біла - 1 шт
  • Бульйон (курячий) - 400 г
  • Вершки (10% або молоко) - 100 мл
  • Приправа (сіль, перець до смаку)

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 3

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1391.9 ккал

белкі66.5
р

жири50.2
р

вуглеводи186.5
р

Порції

     

ккал
464 ккал


белкі22.2
р

жири16.7
р

вуглеводи62.2
г

100 г страви

     

ккал
115 ккал

белкі5.5
р

жири4.1
г

вуглеводи15.4
р


 

Рецепт «Суп-пюре із зеленої гречки і гарбуза»:

Поріжу всі овочі і кладу в каструлю.

Всиплю гречку і наллю бульйон. Поставлю варити.

Коли овочі розм'якшаться, а крупа звариться, розіб'ю все блендером, додам сіль до смаку.

У пюре вілью підігріті вершки і знову змішаю все блендером.


Доведу до кипіння, і можна подавати, при подачі вкрашу тертим сиром. Приємного апетиту!

 

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND