Суп-пюре із зеленої гречки і гарбуза
У здоровому тілі здоровий дух - частина 6. Дуже смачний і корисний суп із зеленої гречки, вона більш ніжна і слизова проти звичайної гречки, до якої ми всі звикли, рекомендую для здорового харчування і для дітей!
Інгредієнти для «Суп-пюре із зеленої гречки і гарбуза»:
- Крупа гречана (Зелена "" Містраль ") - 1 стак.
- Гарбуз - 300 г
- Морква - 1 шт
- Селера кореневої - 50 г
- Цибуля біла - 1 шт
- Бульйон (курячий) - 400 г
- Вершки (10% або молоко) - 100 мл
- Приправа (сіль, перець до смаку)
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 3
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі66.5 |
жири50.2 |
вуглеводи186.5 |
Порції |
|||
ккал |
белкі22.2 |
жири16.7 |
вуглеводи62.2 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі5.5 |
жири4.1 |
вуглеводи15.4 |
Рецепт «Суп-пюре із зеленої гречки і гарбуза»:
Поріжу всі овочі і кладу в каструлю.
Всиплю гречку і наллю бульйон. Поставлю варити.
Коли овочі розм'якшаться, а крупа звариться, розіб'ю все блендером, додам сіль до смаку.
У пюре вілью підігріті вершки і знову змішаю все блендером.
Доведу до кипіння, і можна подавати, при подачі вкрашу тертим сиром. Приємного апетиту!