Суп-пюре з кабачка «Дитячий»

Мої діти не люблять кабачки. Адже це дуже корисний овоч, дітям його треба їсти, особливо в сезон. І ось так у нашій родині з'явився цей супчик. Діти спочатку не знали, що в складі кабачок, а коли дізналися - було вже пізно. Вони його до того часу визначили в список своїх улюблених супів! Якщо у вашій родині теж є такі «нелюбителі» кабачків, дуже рекомендую його приготувати!

Інгредієнти для «Суп-пюре з кабачка» Дитячий «»:

  • Філе куряче - 500 г
  • Кабачок - 800 г
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Картопля (велика картоплина) - 1 шт
  • Крупа кукурудзяна - 30 г
  • Часник (не обов'язково) - 5 зуб.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Спеції (Будь-які, які подобаються, за смаком) - 1 ч. л.

Час приготування: 60 хвилин


Кількість порцій: 8

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1215.1 ккал

белкі136.4
р

жири9.9
р

вуглеводи122.4
р

Порції

     

ккал
151.9 ккал


белкі17.1
р

жири1.2
р

вуглеводи15.3
г

100 г страви

     

ккал
69.8 ккал

білкі7.8
р

жири0.6
р

вуглеводи7
г


Рецепт «Суп-пюре з кабачка» Дитячий «»:

Зазначених інгредієнтів вистачає на 5 літрову каструлю. Об'єм вказано приблизно, ви можете налаштувати під ваші смаки, головне тут поєднання інгредієнтів.
Моєм і ріжемо на кілька частин куряче філе, кладемо в холодну воду і ставимо на вогонь.

Коли м'ясо закипить, знімаємо піну і засипаємо кукурудзяну крупу. Даємо покипіти хвилин 10. Тим часом моєм і чистимо овочі.

Овочі ріжемо не дрібно. Додаємо їх до каструлі, крім часнику. Даємо покипіти на повільному вогні до готовності картоплі.

Коли всі овочі і м'ясо в каструлі готові, вимикаємо вогонь і даємо відпочити майбутньому супу хвилин 10.
Затем додаємо порізаний кружечками часник. Його взагалі можна не додавати, якщо не любите. Так само на цьому етапі додаємо сіль і спеції до смаку.

Робимо сухарики-грінки. Білий хліб ріжемо кубиками гострим ножем і обсмажуємо на сухій сковороді


Подрібнюємо все, що в каструлі блендером до однорідного супу-пюре. Сервіруємо по тарілках.
Капаємо кілька крапель олії, прикрашаємо зеленню і грінками. Називаємо домочадців на обід))
Приємного апетиту!

Цей рецепт - учасник акції «» Готуємо разом - кулінарний тиждень «». Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=6888

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND