Суп-пюре з кабачка «Дитячий»
Мої діти не люблять кабачки. Адже це дуже корисний овоч, дітям його треба їсти, особливо в сезон. І ось так у нашій родині з'явився цей супчик. Діти спочатку не знали, що в складі кабачок, а коли дізналися - було вже пізно. Вони його до того часу визначили в список своїх улюблених супів! Якщо у вашій родині теж є такі «нелюбителі» кабачків, дуже рекомендую його приготувати!
Інгредієнти для «Суп-пюре з кабачка» Дитячий «»:
- Філе куряче - 500 г
- Кабачок - 800 г
- Морква - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Картопля (велика картоплина) - 1 шт
- Крупа кукурудзяна - 30 г
- Часник (не обов'язково) - 5 зуб.
- Сіль - 1 ч. л.
- Спеції (Будь-які, які подобаються, за смаком) - 1 ч. л.
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 8
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі136.4 |
жири9.9 |
вуглеводи122.4 |
Порції |
|||
ккал |
белкі17.1 |
жири1.2 |
вуглеводи15.3 |
100 г страви |
|||
ккал |
білкі7.8 |
жири0.6 |
вуглеводи7 |
Рецепт «Суп-пюре з кабачка» Дитячий «»:
Зазначених інгредієнтів вистачає на 5 літрову каструлю. Об'єм вказано приблизно, ви можете налаштувати під ваші смаки, головне тут поєднання інгредієнтів.
Моєм і ріжемо на кілька частин куряче філе, кладемо в холодну воду і ставимо на вогонь.
Коли м'ясо закипить, знімаємо піну і засипаємо кукурудзяну крупу. Даємо покипіти хвилин 10. Тим часом моєм і чистимо овочі.
Овочі ріжемо не дрібно. Додаємо їх до каструлі, крім часнику. Даємо покипіти на повільному вогні до готовності картоплі.
Коли всі овочі і м'ясо в каструлі готові, вимикаємо вогонь і даємо відпочити майбутньому супу хвилин 10.
Затем додаємо порізаний кружечками часник. Його взагалі можна не додавати, якщо не любите. Так само на цьому етапі додаємо сіль і спеції до смаку.
Робимо сухарики-грінки. Білий хліб ріжемо кубиками гострим ножем і обсмажуємо на сухій сковороді
Подрібнюємо все, що в каструлі блендером до однорідного супу-пюре. Сервіруємо по тарілках.
Капаємо кілька крапель олії, прикрашаємо зеленню і грінками. Називаємо домочадців на обід))
Приємного апетиту!
Цей рецепт - учасник акції «» Готуємо разом - кулінарний тиждень «». Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=6888