Свинина французькою в духовці

Дуже смачне і швидке приготування свинини в духовці.

Інгредієнти для «Свинина французькою в духовці»:

  • Перець чорний (мелений - за смаком)
  • Сіль (за смаком)
  • Сир твердий - 150 г
  • Майонез - 100 мл
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Свинина - 500 г
  • Олія рослинна (для змащення противника)

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 5

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2230.7 ккал

белкі112.4
р

жири192.1
г

вуглеводи16.1
г

Порції

     

ккал
446.1 ккал

белкі22.5
р

жири38.4
р

вуглеводи3.2
г

100 г страви

     

ккал
262.4 ккал

белкі13.2
р

жири22.6
р

вуглеводи1.9
р

 

Рецепт «Свинина по-французьки в духовці»:

Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND