Свинина з карамельними яблуками

У цій страві гармонійне смакове поєднання пшона з м'ясом і карамелізованими яблуками. М'ясо з карамелізованими яблуками створює незвичайний кисло-солодкий смаковий контраст

Інгредієнти для «Свинина з карамельними яблуками»:

  • Свинина - 150 г
  • Яблуко (кисле) - 1 шт
  • Цукор - 1 ч.
  • Олія рослинна - 1 ст. л.
  • Пшоно - 1 пакет.

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 1

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
3398.4 ккал

белкі120.6
р

жири66.4
р

вуглеводи580.1
г

100 г страви

     

ккал
300.7 ккал

белкі10.7
р

жири5.9
р

вуглеводи51.3
г

 

Рецепт «Свинина з карамельними яблуками»:

Відварюємо пшоно (у мене ТМ від Містраль) в пакетиках 25 хв.

М'ясо нарізає на тонкі пластини

Пластини на смужки

Закручуємо завитушки, закріплюємо зубочисткою.

Обсмажуємо в розігрітій сковороді по 20 сек. з кожного боку, щоб не пересушити м'ясо. Після оскарження прибираємо зубочистки.

Одночасно з м'ясом в іншій сковороді карамелізуємо яблука. Воду 1 ст. л. з'єднуємо з цукром і уварюємо до утворення жовтого кольору

Додаємо яблука та карамелізуємо яблука, очищені від шкірки, нарізані дольками

Яблука з'єднуємо з м'ясом, перемішуємо, додаємо 3 ложки води і гасимо 1 хв.

Відварене пшоно кладемо в тарілку гіркою

Кладемо шматочки м'яса

Між м'ясом кладемо яблука. З решти яблук формуємо розочки і прикрашаємо.



COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND