
Свинина з карамельними яблуками
У цій страві гармонійне смакове поєднання пшона з м'ясом і карамелізованими яблуками. М'ясо з карамелізованими яблуками створює незвичайний кисло-солодкий смаковий контраст
Інгредієнти для «Свинина з карамельними яблуками»:
- Свинина - 150 г
- Яблуко (кисле) - 1 шт
- Цукор - 1 ч.
- Олія рослинна - 1 ст. л.
- Пшоно - 1 пакет.
Час приготування: 25 хвилин
Кількість порцій: 1
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі120.6 |
жири66.4 |
вуглеводи580.1 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі10.7 |
жири5.9 |
вуглеводи51.3 |
Рецепт «Свинина з карамельними яблуками»:
Відварюємо пшоно (у мене ТМ від Містраль) в пакетиках 25 хв.
М'ясо нарізає на тонкі пластини
Пластини на смужки
Закручуємо завитушки, закріплюємо зубочисткою.
Обсмажуємо в розігрітій сковороді по 20 сек. з кожного боку, щоб не пересушити м'ясо. Після оскарження прибираємо зубочистки.
Одночасно з м'ясом в іншій сковороді карамелізуємо яблука. Воду 1 ст. л. з'єднуємо з цукром і уварюємо до утворення жовтого кольору
Додаємо яблука та карамелізуємо яблука, очищені від шкірки, нарізані дольками
Яблука з'єднуємо з м'ясом, перемішуємо, додаємо 3 ложки води і гасимо 1 хв.
Відварене пшоно кладемо в тарілку гіркою
Кладемо шматочки м'яса
Між м'ясом кладемо яблука. З решти яблук формуємо розочки і прикрашаємо.