Свинина, запечена в сметанно-цибулевому соусі
Все геніальне просто!!! Приготувати з звичайних продуктів щось незвичайне? Легко!!! Сподіваюся, мій рецепт припаде до смаку любителям м'ясного.
Інгредієнти для «Свинина, запечена в сметанно-цибулевому соусі»:
- Свинина - 700 г
- Сметана - 200 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Сіль - 1 ч. л.
- Перець чорний
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі119.7 |
жири191.9 |
вуглеводи22 |
Порції |
|||
ккал |
белки |
жири48 |
вуглеводи5.5 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі11.3 |
жири18.1 |
вуглеводи2.1 |
Рецепт «Свинина, запечена в сметанно-луковому соусі»:
Можливо, щось подібне вже є на сайті, але я не знайшла. Якщо повторила чийсь рецепт, просто напишіть, і я видалю свій. Але, кажу чесно, ця ідея мені прийшла в голову спонтанно. Просто захотілося чогось м'ясного. Купила м'ясо. Просто посмажити? Банально (хоча теж смачно). Отже!! Приступимо. Свинину
ріжемо на стейки (у мене було чотири вже нарізаних, готових стейка). Готуємо маринад: цибуля трьом на великій терці, з'єднуємо зі сметаною. Додаємо сіль, перець. Тепер у цій суміші маринуємо м'ясо. Залишити години на 2-3. Потім викладаємо у форму для запікання. Ставимо в духовку, приблизно, на 30 хвилин при температурі 180 градусів. М'ясо виходить ніжне, соковите!! А аромат... Обалденный!!!