Свинина, запечена в сметанно-цибулевому соусі

Все геніальне просто!!! Приготувати з звичайних продуктів щось незвичайне? Легко!!! Сподіваюся, мій рецепт припаде до смаку любителям м'ясного.

Інгредієнти для «Свинина, запечена в сметанно-цибулевому соусі»:

  • Свинина - 700 г
  • Сметана - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Перець чорний

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2272.5 ккал

белкі119.7
р

жири191.9
р

вуглеводи22
г

Порції

     

ккал
568.1 ккал


белки
29.9 р

жири48
г

вуглеводи5.5
г

100 г страви

     

ккал
214.4 ккал

белкі11.3
р

жири18.1
р

вуглеводи2.1
г


 

Рецепт «Свинина, запечена в сметанно-луковому соусі»:

Можливо, щось подібне вже є на сайті, але я не знайшла. Якщо повторила чийсь рецепт, просто напишіть, і я видалю свій. Але, кажу чесно, ця ідея мені прийшла в голову спонтанно. Просто захотілося чогось м'ясного. Купила м'ясо. Просто посмажити? Банально (хоча теж смачно). Отже!! Приступимо. Свинину
ріжемо на стейки (у мене було чотири вже нарізаних, готових стейка). Готуємо маринад: цибуля трьом на великій терці, з'єднуємо зі сметаною. Додаємо сіль, перець. Тепер у цій суміші маринуємо м'ясо. Залишити години на 2-3. Потім викладаємо у форму для запікання. Ставимо в духовку, приблизно, на 30 хвилин при температурі 180 градусів. М'ясо виходить ніжне, соковите!! А аромат... Обалденный!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND