Свиняча корейка «Квітка лотоса»

Незвично і красиво, оригінально і смачно. Ніжні ломтики свинини з дольками кисло-солодкої айви.

Інгредієнти для «Свиняча корейка» Квітка лотоса «»:

  • Свинина (корейка без кісточки) - 1 кг
  • Айва (велика 0.5 кг) - 1 шт
  • Олія рослинна (маринад) - 2 ст. л.
  • Оцус (натуральний вишневий у маринад) - 2 ст. л.
  • Кориця (маринад) - 1/3 ч.
  • Гвоздика (мелена в маринад) - 1/3 ч.
  • Перець чорний (чорний мелений в маринад) - 1/4 ч.
  • Сіль (в маринад) - 1 ч. л.
  • Сир голландський (тертий для посипання зверху) - 50 г

Кількість порцій: 8

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
3050.9 ккал

белкі174.1
р

жири260.5
р

вуглеводи9.8
р

Порції

     

ккал
381.4 ккал

белки
21.8 р

жири32.6
р

вуглеводи1.2
г

100 г страви

     

ккал
250.1 ккал

белкі14.3
р

жири21.4
р

вуглеводи0.8
р

 

Рецепт «Свиняча корейка» Квітка лотоса «»:

Свинину нарізати на тонкі ломтики, не дорізаючи до кінця буквально 1 см. Розділити по 3-4 ломтика на кожну квітку. Для маринада всі компоненти перемішати і акуратно промазати кожен ломтик. Залишити на хвилин 15.

Нафарширувати кожен шматочок свинини з 3-4 недорезаних до кінця ломтиків дольками айви.

Згорнути в квітку, викласти на застелений фольгою або пергаментом противінь.

Вийшло 8 квіток, за кількістю порцій.

Запікати в духовці, 30 хвилин (прикрити другим листом фольги), при 180 градусах, потім фольгу зняти і посипати зверху тертим сиром (не густо) і допекти ще хвилин 10.






Приємного апетиту

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND