
Свиняча корейка «Квітка лотоса»
Кулінарія
Незвично і красиво, оригінально і смачно. Ніжні ломтики свинини з дольками кисло-солодкої айви.
Інгредієнти для «Свиняча корейка» Квітка лотоса «»:
- Свинина (корейка без кісточки) - 1 кг
- Айва (велика 0.5 кг) - 1 шт
- Олія рослинна (маринад) - 2 ст. л.
- Оцус (натуральний вишневий у маринад) - 2 ст. л.
- Кориця (маринад) - 1/3 ч.
- Гвоздика (мелена в маринад) - 1/3 ч.
- Перець чорний (чорний мелений в маринад) - 1/4 ч.
- Сіль (в маринад) - 1 ч. л.
- Сир голландський (тертий для посипання зверху) - 50 г
Кількість порцій: 8
Харчова та енергетична цінність:
Рецепт «Свиняча корейка» Квітка лотоса «»:
Свинину нарізати на тонкі ломтики, не дорізаючи до кінця буквально 1 см. Розділити по 3-4 ломтика на кожну квітку. Для маринада всі компоненти перемішати і акуратно промазати кожен ломтик. Залишити на хвилин 15.
Нафарширувати кожен шматочок свинини з 3-4 недорезаних до кінця ломтиків дольками айви.
Згорнути в квітку, викласти на застелений фольгою або пергаментом противінь.
Вийшло 8 квіток, за кількістю порцій.
Запікати в духовці, 30 хвилин (прикрити другим листом фольги), при 180 градусах, потім фольгу зняти і посипати зверху тертим сиром (не густо) і допекти ще хвилин 10.
Приємного апетиту