Томатна паста з духовки

Набридли кетчуп і соуси в якості заправки до борща, які надають свій смак! Вирішила зробити томатну пасту без всяких добавок «only tomato» і ще не мало важливий критерій швидко!!

Інгредієнти для «Томатна паста з духовки»:

  • Помідор - 4 кг
  • Сіль (Крупна) - 4 ст. л.
  • Олія оливкова (Олія соняшникова) - 0.5 стак.

Час приготування: 140 хвилин


Кількість порцій: 1

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2057.2 ккал

белкі24
г

жири147.7
р

вуглеводи168
г

100 г страви

     

ккал
48.1 ккал


белки
0.6 р

жири3.5
р

вуглеводи3.9
р

 

Рецепт «Томатна паста з духовки»:

1. Помити і порізати помідори крупно на ваш розсуд і скласти це все в каструлю

2. Поставити каструлю на вогонь нічого додаючи і варити 25-30 хвилин, поки помідори не стануть м'якими!

3. Пропустити всі помідори через сито!


4. В отриману томатну масу додати сіль і олію. Розмішати все до розчинення солі. Залити в противагу з високими бортами! У мене вийшло два глибоких противня! І поставити в духовку на максимальну температуру! У мене духовка на 275 градусів, а за часом приблизно 1 годину 10 хвилин! Періодично перешкоджати!

5. Розлити томатну пасту по баночках (кому куди зручно) і поставити в холод! Можна в холодильник, а можна в підвал, а можна і в морозильник у пластикових контейнерах! Якщо плануєте зберігати всю зиму, то рекомендую зверху налити в кожну баночку трохи масло, щоб закрило верхівку томатної пасти, тоді не буде утворювати корочка зверху!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND