Торт «» Шоколадне божество «»

Поварята! Хочу поділитися чудовим тортиком! Бісквіт такий пишний, дірчастий і супер шоколадний!!! Пеку не вперше. Ось і на мамин День Народження вирішила спекти саме його. Винахід не мій, але мною підредагований під свій смак! Раджу всім! Це просто божественно!

Інгредієнти для "Торт" "Шоколадне божество" ":

  • Борошно пшеничне/Борошно - 2 стак.
  • Цукор - 2 стак.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сода гашена оцтом - 1,5 ч. л.
  • Какао-порошок - 6 ст. л.
  • Молоко - 1 стак.
  • Олія рослинна - 1/3 стак.
  • Вода (окріп) - 1 стак.
  • Чорнослив - 100 г
  • Сметана (крем) - 400 г
  • Молоко згущене (крем) - 1 бан.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
7775 ккал


белкі128.7
р

жири364.1
р

вуглеводи1010.8
р

100 г страви

     

ккал
293.4 ккал

белки
4.9 р

жири13.7
р


вуглеводи38.1
г

 

Рецепт "Торт" "Шоколадне божество" ":

Всі інгредієнти для тесту змішати: яйця збовтати з цукром, додати какао, соду гашену оцтом, молоко, всипати борошно і масло.
В самому кінці додати 1 склянку окропу прямо з вогню.
Цукор ростає і тісто буде дуже рідким.
Розмішати і тут же вилити в форму.
Чорнослив накидати зверху, він потоне.
Можна пекти один корж і потім розрізати. Але я пекла 2 коржі і кожен розрізала ще на два. Тісто дуже активно збільшується в розмірах!!! Майте це на увазі при виборі форми для випікання!
Випікати 30-40 хвилин до "сухої сірники" ".Це
фото половини тесту.

Для крему я змішую згущенку зі сметаною. Це мій улюблений варіант крему. Капнути лимонного соку і насипати цедри. А коржі можна прослоювати яблуком.

Який же він ШОКОЛАДНИЙ!!!! А поєднання шоколадного бісквіту з чорносливом і ніжним кремом!!! Мммм! Божественно!

Прикрасити до смаку, фантазії і бажання! Я - горішком і крихтами від коржу.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND