
Цепеліни
Один раз спробувавши, захочеться зробити ще. Ситно і смачно!
Інгредієнти для «Цеппеліни»:
- Картопля - 20 шт
- Фарш м'ясної - 300 г
- Цибуля ріпчаста
- Перець чорний
- Зелень
- Сало (копчене)
- Сіль
- Спеції
- Сметана
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 10
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі52 |
жири2.6 |
вуглеводи512.2 |
Порції |
|||
ккал |
белкі5.2 |
жири0.3 |
вуглеводи51.2 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири0.1 |
вуглеводи17.7 |
Рецепт «Цеппеліни»:
Змішуємо на тьорці відварену картоплю і сирий в однорідну масу
До фаршу додаємо підсмажену ріпчасту цибулю
Починаємо масу фаршем
Ліпимо з картопляної маси продовжуваті котлетки
Обережно опускаємо їх у киплячу підсолену воду і варимо 25-30 хвилин
Підсмажуємо на сковорідці ріпчасту цибулю з копченим салом
Подаємо гарячими зі сметаною!!!
Взяти 15 сирих картоплин і 5 варених.
Сиру картоплю натерти на дрібній терці, віджати через марлю картопляний сік. Варену також натерти або розтлумачити товкушкою. Перемішати відварену і сиру картоплю до однорідної маси, додати сіль до смаку.
Дрібно порізати цибулю, підсмажити її на сковорідці, додати спеції і перемішати з фаршем.
З картопляного тіста сформувати пелюшки, начинити їх фаршем. Краї пелюшки закрити так, щоб не було видно стиків.
Покласти цеппеліни в киплячу, злегка підсолену воду і варити на повільному вогні близько 30 хвилин. Подавати зі сметаною або з підсмаженим копченим салом з цибулею!