Цепеліни

Один раз спробувавши, захочеться зробити ще. Ситно і смачно!

Інгредієнти для «Цеппеліни»:

  • Картопля - 20 шт
  • Фарш м'ясної - 300 г
  • Цибуля ріпчаста
  • Перець чорний
  • Зелень
  • Сало (копчене)
  • Сіль
  • Спеції
  • Сметана

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 10

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2633 ккал

белкі52
г

жири2.6
р

вуглеводи512.2
р

Порції

     

ккал
263.3 ккал

белкі5.2
р

жири0.3
р

вуглеводи51.2
р

100 г страви

     

ккал
90.8 ккал

белки
1.8 р

жири0.1
г

вуглеводи17.7
р

 

Рецепт «Цеппеліни»:

Змішуємо на тьорці відварену картоплю і сирий в однорідну масу

До фаршу додаємо підсмажену ріпчасту цибулю

Починаємо масу фаршем

Ліпимо з картопляної маси продовжуваті котлетки

Обережно опускаємо їх у киплячу підсолену воду і варимо 25-30 хвилин

Підсмажуємо на сковорідці ріпчасту цибулю з копченим салом

Подаємо гарячими зі сметаною!!!

Взяти 15 сирих картоплин і 5 варених.
Сиру картоплю натерти на дрібній терці, віджати через марлю картопляний сік. Варену також натерти або розтлумачити товкушкою. Перемішати відварену і сиру картоплю до однорідної маси, додати сіль до смаку.

Дрібно порізати цибулю, підсмажити її на сковорідці, додати спеції і перемішати з фаршем.

З картопляного тіста сформувати пелюшки, начинити їх фаршем. Краї пелюшки закрити так, щоб не було видно стиків.

Покласти цеппеліни в киплячу, злегка підсолену воду і варити на повільному вогні близько 30 хвилин. Подавати зі сметаною або з підсмаженим копченим салом з цибулею!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND