Тушкована картопля зі спаржею-хе і каррі

Вся наша сім'я обожнює мариновану спаржу, і вона йде у нас вліт. Тому я вирішила придумати якусь страву, щоб спаржа добре вписалася і довше затримувалася)) Картопля завжди виручає у важку хвилину)) А з каррі все стало ще смачніше!

Інгредієнти для «Тушкована картопля зі спаржею-хе і каррі»:

  • Картопля - 6 шт
  • Спаржа - 100 г
  • Каррі - 1/2 ч.
  • Сіль (за смаком)
  • Перець білий (за смаком)
  • Олія оливкова

Час приготування: 20 хвилин


Кількість порцій: 2

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
707.4 ккал

белкі17.5
р

жири0.9
р

вуглеводи156.9
р

Порції

     

ккал
353.7 ккал


белкі8.8
р

жири0.5
р

вуглеводи78.5
г

100 г страви

     

ккал
80.4 ккал

белкі2
г

жири0.1
г

вуглеводи17.8
р


 

Рецепт «Тушкована картопля зі спаржею-хе і каррі»:

1) Картоплю нарізати великими шматочками, злегка обсмажити на оливковій олії. Тут сильна засмага не потрібна 2
) Додати трохи води і гасити до м'якісти.3
) Поки гаситься картопля, спаржу потрібно нарізати дрібними шматочками, додати до картоплю.4
) Додати порошок каррі (орієнтуйтеся на свій смак, я люблю пожежну тривогу другого ступеня). Приправте сіллю і перцем, можете додати якісь приправки на свій розсуд 5
) Потримати на вогні ще трохи, поки страва не почне радувати око приємним однорідним кольором і дурманним запахом)))
6) До смаку можете додати злегка обсмажену дрібно порізану цибулину, але можна обійтися без неї.
Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND