Тушкована картопля зі спаржею-хе і каррі
Вся наша сім'я обожнює мариновану спаржу, і вона йде у нас вліт. Тому я вирішила придумати якусь страву, щоб спаржа добре вписалася і довше затримувалася)) Картопля завжди виручає у важку хвилину)) А з каррі все стало ще смачніше!
Інгредієнти для «Тушкована картопля зі спаржею-хе і каррі»:
- Картопля - 6 шт
- Спаржа - 100 г
- Каррі - 1/2 ч.
- Сіль (за смаком)
- Перець білий (за смаком)
- Олія оливкова
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі17.5 |
жири0.9 |
вуглеводи156.9 |
Порції |
|||
ккал |
белкі8.8 |
жири0.5 |
вуглеводи78.5 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі2 |
жири0.1 |
вуглеводи17.8 |
Рецепт «Тушкована картопля зі спаржею-хе і каррі»:
1) Картоплю нарізати великими шматочками, злегка обсмажити на оливковій олії. Тут сильна засмага не потрібна 2
) Додати трохи води і гасити до м'якісти.3
) Поки гаситься картопля, спаржу потрібно нарізати дрібними шматочками, додати до картоплю.4
) Додати порошок каррі (орієнтуйтеся на свій смак, я люблю пожежну тривогу другого ступеня). Приправте сіллю і перцем, можете додати якісь приправки на свій розсуд 5
) Потримати на вогні ще трохи, поки страва не почне радувати око приємним однорідним кольором і дурманним запахом)))
6) До смаку можете додати злегка обсмажену дрібно порізану цибулину, але можна обійтися без неї.
Приємного апетиту!