
Творожні баранки
За рецептом моєї свекрухи: ніжні, повітряні, дуже смачні!
Інгредієнти для «Творожні бублики»:
- Сир - 500 г
- Яйце куряче - 5 шт
- Цукор - 12 год.
- Сіль - 0,5 год.
- Сода - 1 ч. л.
- Борошно пшеничне/Борошно
- Ванільний цукор - 1 пач.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 10
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі125.6 |
жири39.5 |
вуглеводи138.1 |
Порції |
|||
ккал |
белкі12.6 |
жири4 |
вуглеводи13.8 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири4.3 |
вуглеводи15.2 |
Рецепт «Творожні бублики»:
Сир пропускаємо через м'ясорубку, додаємо соду і залишаємо на 10-15 хв. Вбиваємо
яйця, додаємо цукор, ванілін, сіль, перемішуємо.
Потім потроху сипемо борошно до консистенції як на вареники.. Місім але не дуже густо...
Скочуємо тісто тоненькою ковбаскою, приблизно, товщиною в 1 см. Ріжемо на шматочки, приблизно, 8 -10 см..
З'єднуємо їх і - на сковорідку..
Смажаться дуже швиденько..
Мій чоловік каже, що холодні йому здаються смачнішими.. але до охолодження, як правило, доживає тільки друга половина.