Творожні баранки

За рецептом моєї свекрухи: ніжні, повітряні, дуже смачні!

Інгредієнти для «Творожні бублики»:

  • Сир - 500 г
  • Яйце куряче - 5 шт
  • Цукор - 12 год.
  • Сіль - 0,5 год.
  • Сода - 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне/Борошно
  • Ванільний цукор - 1 пач.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 10

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1422.2 ккал

белкі125.6
р

жири39.5
р

вуглеводи138.1
г

Порції

     

ккал
142.2 ккал

белкі12.6
р

жири4
г

вуглеводи13.8
р

100 г страви

     

ккал
156.3 ккал

белки
13.8 р

жири4.3
р

вуглеводи15.2
г

 

Рецепт «Творожні бублики»:

Сир пропускаємо через м'ясорубку, додаємо соду і залишаємо на 10-15 хв. Вбиваємо
яйця, додаємо цукор, ванілін, сіль, перемішуємо.

Потім потроху сипемо борошно до консистенції як на вареники.. Місім але не дуже густо...

Скочуємо тісто тоненькою ковбаскою, приблизно, товщиною в 1 см. Ріжемо на шматочки, приблизно, 8 -10 см..
З'єднуємо їх і - на сковорідку..

Смажаться дуже швиденько..

Мій чоловік каже, що холодні йому здаються смачнішими.. але до охолодження, як правило, доживає тільки друга половина.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND