
Творожно-блінний торт
Простий і швидкий у приготуванні, незважаючи на велику кількість інгредієнтів, і дуже смачний:)
Інгредієнти для «Творожно-млинний торт»:
Млинці
- Молоко - 600 мл
- Яйце куряче - 2 шт
- Борошно пшеничне/Борошно - 12 ст. л.
- Цукор - 1,5 ст. л.
- Сіль - 0,5 год.
- Сода - 0,5 ч. л.
- Олія соняшникова - 1 ст. л.
Крем.
- Молоко - 100 мл
- Сир - 400 г
- Цукор - 1,5 ст. л.
- Желатін - 1 ч. л.
Глазур
- Молоко - 80 мл
- Масло вершкове - 60 г
- Какао-порошок - 2 ст. л.
- Цукор - 1 ст. л.
- Банан - 1 шт
Час приготування: 25 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белки |
жири104.6 |
вуглеводи426.3 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі8.1 |
жири5.2 |
вуглеводи21 |
Рецепт «Творожно-млинний торт»:
Це все інгредієнти, що знадобляться для приготування цього дивного тортика.
Почнемо з приготування крему: желатин замочити в 100 мл молока на 10 хвилин.
Потім нагріти молоко в мікрохвильовці (я ставив на 2 хвилини), щоб желатин розчинився. Можна так само скористатися водяною лазнею, або поставити на маленький вогонь.
Додати півтори столових ложки цукру.
Далі слід вилити молоко в сир і гарненько розмішати. Отриману суміш прибрати в холодильник на час приготування інших компонентів.
Далі переходимо до приготування глазурі: слід розтопити вершкове масло.
Додати в нього молоко, какао і цукор.
Гарненько перемішати і прибрати в холодильник.
Приступимо до приготування млинців: у молоко додати яйця, цукор, сіль соду і столову ложку рослинної олії «Олейна». Добре перемішати.
Далі додати борошно і збити тісто.
Починаємо пекти млинці: перший млинець повинен бути невеликим.
Після тог, як млинець приготувався і ви його зняли зі сковороди-змастити його кремом.
Кожен наступний млинець в діаметрі повинен бути трохи більше попереднього, і так само змащуємо кожен шар кремом, крім останнього.
Банан порізати кружечками.
Обсмажити з кожного боку по 2 хвилини.
Тортик пролити глазур'ю і прикрасити кружечками банана. Приємного апетиту!