Тюрбани з форелі з грибами на овочевій подушці

Тюрбани з форелі з грибами на овочевій подушці від ITLV.

Інгредієнти для «Тюрбани з форелі з грибами на овочевій подушці»:

  • Олія оливкова (Extra Virgen Intenso ITLV) - 2 ст. л.
  • Соєвий соус (соєвий соус з додаванням оцту Модена від ITLV) - 2 ст. л.
  • Форель - 1 шт
  • Лимон - 1/2 шт
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Шампіньйони - 3 шт
  • Квасоля - 100 г
  • Цуккіні - 1/2 шт
  • Перець солодкий - 1/3 шт
  • Помідори черрі - 5 шт
  • Бальзамік (бальзамічний яблучний крем ITLV) - 15 г

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 2

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1303.9 ккал

белкі133.9
р

жири44.9
р

вуглеводи94.5
г

Порції

     

ккал
652 ккал

белкі67
г

жири22.5
р

вуглеводи47.3
г

100 г страви

     

ккал
79.5 ккал

белкі8.2
р

жири2.7
р

вуглеводи5.8
р

 

Рецепт «Тюрбани з форелі з грибами на овочевій подушці»:

Підготувати продукти.

Цуккіні і солодкий перець нарізати соломкою, квасоля порізати навпіл, шампіньйони нарізати тонкими ломтиками.

Рибу почистити від луски і потім філіювати таким чином, щоб залишився цілісний хвіст. Після злегка відбити, посолити, поперчити, сбрызнуть соком лимона.
Викласти в рибу порізані гриби, загорнути в рулет з двох сторін і скріпити шпажкою. Готові тюрбани перекласти на лоток для запікання і запікати при температурі 180 градусів 14 хвилин.

Порізані овочі обсмажити, в кінці смаження додати сіль, перець за смаком, соєвий соус з оцтом Модена і злегка пропарити. На сервірувальну тарілку викласти овочі, поверх - тюрбани з форелі. Сбрызнуть оливковым маслом, декорировать помидорами черри и бальзамическим яблочным кремом.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND