
Тюрбани з форелі з грибами на овочевій подушці
Тюрбани з форелі з грибами на овочевій подушці від ITLV.
Інгредієнти для «Тюрбани з форелі з грибами на овочевій подушці»:
- Олія оливкова (Extra Virgen Intenso ITLV) - 2 ст. л.
- Соєвий соус (соєвий соус з додаванням оцту Модена від ITLV) - 2 ст. л.
- Форель - 1 шт
- Лимон - 1/2 шт
- Сіль
- Перець чорний
- Шампіньйони - 3 шт
- Квасоля - 100 г
- Цуккіні - 1/2 шт
- Перець солодкий - 1/3 шт
- Помідори черрі - 5 шт
- Бальзамік (бальзамічний яблучний крем ITLV) - 15 г
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 2
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі133.9 |
жири44.9 |
вуглеводи94.5 |
Порції |
|||
ккал |
белкі67 |
жири22.5 |
вуглеводи47.3 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі8.2 |
жири2.7 |
вуглеводи5.8 |
Рецепт «Тюрбани з форелі з грибами на овочевій подушці»:
Підготувати продукти.
Цуккіні і солодкий перець нарізати соломкою, квасоля порізати навпіл, шампіньйони нарізати тонкими ломтиками.
Рибу почистити від луски і потім філіювати таким чином, щоб залишився цілісний хвіст. Після злегка відбити, посолити, поперчити, сбрызнуть соком лимона.
Викласти в рибу порізані гриби, загорнути в рулет з двох сторін і скріпити шпажкою. Готові тюрбани перекласти на лоток для запікання і запікати при температурі 180 градусів 14 хвилин.
Порізані овочі обсмажити, в кінці смаження додати сіль, перець за смаком, соєвий соус з оцтом Модена і злегка пропарити. На сервірувальну тарілку викласти овочі, поверх - тюрбани з форелі. Сбрызнуть оливковым маслом, декорировать помидорами черри и бальзамическим яблочным кремом.