Великдень медовий «Рожеві хмари»

На Великдень завжди хочеться прикрасити стіл, і кожен раз виникають ідеї - різні, різні... Одну з них пропоную і Вам, нехай все буде красиво, святково і яскраво. Зі святом, зі Світлою Пасхою!

Інгредієнти для «Великдень медова» Рожеві хмари «»:

  • Сир (18%) - 750 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Вершки (20%) - 3 ст. л.
  • Цукор - 130 г
  • Мед - 2 ст. л.
  • Сухофрукти (світлий ізюм, вишня, журавлина, полуниця) - 2/3 стак.
  • Коньяк - 2 ст. л.
  • Сік (вареної буряка) - 4 ст. л.

Час приготування: 30 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
3325.7 ккал

белкі147
р

жири113.5
р

вуглеводи397.5
г

100 г страви

     

ккал
214.6 ккал

белкі9.5
р


жири7.3
р

вуглеводи25.6
р

 

Рецепт «Великдень медовий» Рожеві хмари «»:

Замочити сухофрукти в коньяку, на 1-12 годин.

Заздалегідь зварити або запекти буряка, натереть
на дрібній терці, віджати сік.

М'яку олію (тримати в кімнаті від 2 до 6 годин) збити з цукром.

Додати до масла сир, влити сік.
Злегка підіймати до однорідної маси.
P.S.: я не протираю сир через сито, у мене домашній, досить жирний, при бажанні можна протерти.


Викласти замочені сухофрукти, мед.
Все ретельно перемішати, я це роблю насадкою «гак», допомагаючи силіконовою лопаткою.

Марлю намочити і віджати. Вистелити їй пасочницю.
Викласти творожну масу, злегка ущільнюючи. Накрити марлею.

Поставити в глибоку тарілку, накрити марлею, зверху спорудити гніт.
Прибрати в холодильник на 10-12 годин.
У міру накопичення сироватку зливати.

Перед подачею відкрити марлю, акуратно перевернути на страву.
Прибрати форму, марлю.



Великдень! Святково кругом.
Чистотою виблискує будинок.
Верби на столі і паска.
.. Так світло і так чудово






!


COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND