Яблучки в тісті смажені

Перепробувавши безліч рецептів яблучок у клярі, зупинилася саме на цьому рецепті. Буду рада, якщо комусь стане в нагоді рецепт!

Інгредієнти для «Яблучки в тесті смажені»:

  • Олія рослинна (для смаження)
  • Молоко - 200 мл
  • Сіль - 0,5 год.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Цукрова пудра (2 столові ложки в тісто, 2 столові ложки для посипання) - 4 ст. л.
  • Борошно пшеничне/Борошно - 150 г
  • Яблуко (велике) - 2 шт
  • Ванілін (тріска)
  • Яйце куряче - 1 шт

Час приготування: 30 хвилин

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1022.5 ккал

белкі28.3
р

жири10.6
р

вуглеводи205.9
р

100 г страви

     

ккал
131.1 ккал

білкі3.6
р

жири1.4
р

вуглеводи26.4
р

 

Рецепт «Яблучки в тесті смажені»:

Змішати борошно, цукрову пудру, розпушувач, ванілін і сіль. В іншій мисці злегка збити яйце і влити молоко. Змішуємо сухі компоненти з рідкими, поступово вливаючи яйчно-молочну суміш. Вимішуємо суміш до отримання однорідного тесту. Яблука очистити, вирізати серцевину (я вирізала спеціальним ножем для видалення серцевини з яблук) і нарізати дольками 0, 5 -0, 7 см. Рослинне масло добре нагріти. Яблучні кружечки обмакуємо в тісто і обсмажуємо з двох сторін в олії. Готові яблучки в тесті викласти на паперові рушники, щоб увібралася зайва олія. Готові яблука в тісті посипати цукровою пудрою і відразу подавати на стіл, поки вони ще теплі. Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND