
Закусочний чізкейк з червоною рибою та ікрою
Не секрет, що ми, жінки, обожнюємо червону рибу та ікру, також любимо дегустувати різні сорти сирів. У нашій жіночій компанії однією з улюблених закусок став чиз з двох видів сиру з червоною рибою та ікрою. Виходить дуже ніжна, вершкова закуска з вишуканим присмаком ікри і малосольної риби, яку можна приготувати заздалегідь і зберігати в морозилці, а перед подачею, прикрасивши трояндами з форелі, урочисто подати до столу!
Інгредієнти для «Закусочний чізкейк з червоною рибою та ікрою»:
- Сир адигейський - 400 г
- Сир творожний - 200 г
- Масло вершкове - 100 г
- Укроп - 1 пуч.
- Цибуля зелена - 2 шт
- Авокадо - 1/2 шт
- Ікра червона - 2 ст. л.
- Форель (малосольна (100г-в чиз, 100г-прикраса)) - 200 г
Час приготування: 60 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі164 |
жири231.9 |
вуглеводи25.6 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі12.4 |
жири17.6 |
вуглеводи1.9 |
Рецепт «Закусочний чізкейк з червоною рибою та ікрою»:
Адигейський сир натерти на дрібній терці. Додати м'яке вершкове масло, творожний сир, перемішати міксером.
Додати дрібно порізані кріп, зелену цибулю, перемішати.
Розділити масу на 2 частини (1/3 і 2/3). У більшу частину додати червону ікру, перемішати. Викласти в змащену рослинною олією силіконову форму, в середину вставити банку, щоб залишити місце для другої частини сирної маси. Прибрати в морозилку для стабілізації на 2 години.
У сирну масу додати подрібнене авокадо і дрібно порізану форель. Все перемішати. Спробувати на сіль, якщо треба, підсолити.
Через 2 години дістати сирну масу з морозилки, акуратно вийняти з середини банку, і заповнити утворився отвір сирною масою з авокадо.
Якщо маса залишилася, то викласти її поверх чиза. Прибрати в морозилку. У морозилці чіз можна в замороженому вигляді зберігати 2 тижні.
За годину до подачі вийняти чиз з морозилки, витягти з форми на страву, прикрасити трояндами з форелі і зеленню. Подаємо до столу.