
Нескладний і при цьому смачний і яскравий салат з капусти, болгарського перцю і помідорів.

Для приготування цього супу вам знадобляться найсмачніші, найкорисніші овочі нового врожаю! А пшоно зробить цей дуже легкий супчик більш ситним!

Свиняча грудинка з яблуками, шавлією і сидром, запечена на гриль-дошці. Для того щоб приготувати м'ясо на грилі його необхідно добре прожарити. Але як приготувати м'ясо товщиною 5 см і при цьому не пережарити його?!

Запахи, запахи, запахи... Як же мені подобається готувати такі частування на подарунки своїм рідним і близьким!!! Дуже вдалий рецепт, що дозволяє зробити з однієї порції кілька варіантів частування: звичайне печиво, печиво в глазурі і тістечка (якщо скріпити їх кремом попарно). Всі ці варіанти я і спробувала! Все вже упаковано в коробочки, подарункові пакетики і завтра відправиться зі мною на роботу для частування колег. Будемо ділитися враженнями від «Новорічних канікул» і пити чай з печивом. Порція досить велика. З половини зазначених інгредієнтів у мене вийшло 27 печінь (1 противень).

Легку солодкість гарбуза, гостринку сиру з цвіллю, пряність тім'яна об'єднує вершково-яєчна заливка на хрусткому шарі тесті. В результаті виходить ідеальна закуска до білого вина

Друга назва - Бордоські цукерки, хоча я не дуже розумію чому. На мене це більше схоже на тістечка або кексики. Але все одно це дуже смачно. Вони виходять хрусткими зовні, дуже ніжними і м'якими всередині. Ще чим вони зручні так це те, що тісто робиться з вечора, а вранці неймовірний аромат розбудить ваших домашніх без всяких проблем.

Дуже смачні і ніжні маффіни, готуються просто, не володіють яскраво вираженим гарбузовим смаком.

Пропоную вашій увазі один з варіантів Різдвяних кексів. Цей кекс не з серій: пряних, з горіхами і сухофруктів. Це зовсім інший кекс, але тим не менш він підходить саме для Нового року або Різдва. А вся справа саме в оформлення кексу!!! Вся його «принада» в серединці кексу, в моєму варіанті - це спечений шоколадний, щось дуже схоже на брауні кекс, і вирізаний у формі зірочок. Тут варіацій може бути багато... це можуть бути ялинки, чоловічки, сердечки... на ваш вибір. Ну і сам кекс, дуже ніжний і смачний! Я його приготувала на основі творожної рикотти, можна сміливо замінити на сир (бажано сухий) або на будь-який інший творожний сир. І звичайно ж, завершальним моментом це товстий товстий шар шоколаду... Ну і для прикраси я використовувала імбирні пряники які теж щедро полила шоколадом. Можна в якості прикраси використовувати ті ж «зірочки» з шоколадного тіста або будь-які інші прикраси.. Дайте волю своїй фантазії і ви отримаєте зі звичайних підручних продуктів дуже ошатний і святковий кекс!!!

Цей хлібушок у моєму будинку вийшов спонтанно... Спочатку ми загорілися ідеєю самим робити борошно (як у дитинстві, у бабусі), потім вирішили перевірити чи можна піч хліб з нашого зерна, а потім вже вийшов ось такий хліб з пшеничного борошна грубого помолу. Дуже смачний, ароматний, ситний і такий справжній... Пи. си. Хліб на смальці. Це важливо.