Як правило, в домашніх умовах великдень поміщають у спеціальну форму, де видавлені символи: православні хрест і букви ХВ (Христос воскресі), але можна обійтися і без неї. Замість традиційного цукру ми взяли два види шоколаду: гіркий і темний. У цьому рецепті вирішили обійтися без яєць.

Смачний, яскравий в плані смакових відчуттів, насичений соус - пригощайтеся! Ідеально підійде майже до будь-якого гарніру.

Я шалено люблю рибу в будь-якому вигляді. А мої чоловіки обожнюють салат з капусти, огірка і цибулі. Ось я і поєднала дві любові воєдино.

Симпатичний і смачний десерт. Думаю, що він буде хороший і з темним шоколадом, ну а ягоди/фрукти можна варіювати за своїм смаком.

Ця соковита ікра не тільки урізноманітнить пісний стіл, але й поповнить Ваш організм вітамінами. Просто, але при цьому дуже смачно і корисно. Заходьте і пригощайтеся)

Можна було назвати цю страву рулетом з баранини, але для рулету отруб виявився занадто товстим. Не допоміг і важкий молоток, яким я орудував нещадно. Возитися довго не хотілося. Я його все-таки зігнув у баранячий ріг, але рулету в повному сенсі не вийшло. Вийшло те, що вийшло. Головне - смачно!

Курка виходить смачною, ароматною, соковитою і вашим гостям не треба буде мучитися з кісточками. Моя дочка не дуже любить гречку, але в цій курці вона їла її із задоволенням, оскільки гречка трохи розварюється і зливається з м'ясом утворюючи одне ціле задоволення смаку.

Дуже просто і швидко приготувати. Можна зробити тільки білими, можна тільки шоколадними. Можна додати лимон (у біле тісто) і отримають оочень смачні лимонні кекси. З цим тестом приємно експериментувати, оскільки результат завжди смачний. А в шоколадні можна як начинку класти дольку шоколаду. Готові кекси звичайно потрібно прикрасити (шоколадна глазур з посипанням волоськими горіхами або посипати смаженим мигдалем) або помадку посипати кольоровим дражже, варіантів дуже багато як прикрасити. А найпростіший спосіб прикраси, посипати цукровою пудрою!

Печиво зі звичайного рису вареного. Чому низькокалорійні? Тому що немає ніякого масла і борошна... більше користі. На тему користі рису, для тих, хто сумнівається:"Будь-який вид рису корисний, тому що в ньому є вітаміни групи В, вітаміни РР, Е, багато мінералів. У рисі є навіть білок: на сто грамів сирого рису припадає від 4 до 7 грамів білка. Також у рисі велику роль відіграють складні: вони дивні тим, що накопичуються в м'язах людини і, коли це необхідно, вивільняють енергію. Тобто, простіше кажучи, рис забезпечує довготривалий приплив енергії - за допомогою складних вуглеводів - у м'язові тканини. У рисі міститься до 78% вуглеводів, тому рис - відмінний продукт для тих, хто хоче схуднути: знижується денна норма жирів і цукру без втрати енергії, яка необхідна для активного функціонування людини ".