
Печиво зі звичайного рису вареного. Чому низькокалорійні? Тому що немає ніякого масла і борошна... більше користі. На тему користі рису, для тих, хто сумнівається:"Будь-який вид рису корисний, тому що в ньому є вітаміни групи В, вітаміни РР, Е, багато мінералів. У рисі є навіть білок: на сто грамів сирого рису припадає від 4 до 7 грамів білка. Також у рисі велику роль відіграють складні: вони дивні тим, що накопичуються в м'язах людини і, коли це необхідно, вивільняють енергію. Тобто, простіше кажучи, рис забезпечує довготривалий приплив енергії - за допомогою складних вуглеводів - у м'язові тканини. У рисі міститься до 78% вуглеводів, тому рис - відмінний продукт для тих, хто хоче схуднути: знижується денна норма жирів і цукру без втрати енергії, яка необхідна для активного функціонування людини ".

Вінегрет часто буває на нашому столі. Під час посту ця страва незамінна, п. ч. багата на вітаміни. Але оскільки в цей час ми не їмо м'ясо, а організм потребує білка, у вінегрет добре додати квасолю. Готується така страва легко і швидко. Єдине, щоб не витрачати багато часу на варіння квасолі, її слід заздалегідь замочити фільтрованою водою. Краще це зробити на ніч. Потім воду злити і варити не підсалюючи. Тоді квасоля звариться швидко.

У цій страві гармонійне смакове поєднання пшона з м'ясом і карамелізованими яблуками. М'ясо з карамелізованими яблуками створює незвичайний кисло-солодкий смаковий контраст

У кожної мами напевно знайдеться свій фірмовий рецепт смачних ліків. У мене він теж є - домашні льодяники з медом, імбірем, гвоздикою і лимоном, які допомагають від кашлю і пом'якшують біль у горлі. Нехай наші дітки ростуть здоровими!

Дуже люблю кальмарів і пасту! Отже, поєднавши ці дві любові в один рецепт отримала смачну страву з нотками середземноморської кухні! Пригощайтеся!

Рецепт рулету з'явився спонтанно, але він вийшов дуже смачним і ніжним за рахунок картопляного пюре. Можна використовувати картопляне пюре, що залишилося з вечері, ну а в пост приготувати пюре без додавання масла і молока. Пригощайтеся, дорогі поварята!

Простий і швидкий у приготуванні, незважаючи на велику кількість інгредієнтів, і дуже смачний:)

Незвичайний, в міру солодкий соус з приємним смаком гарбуза і легким ароматом кориці. Чудово підходить до млинців чи олад! Пробуйте!

Баклажани з часниковим картопляним пюре, в духовці (МелітзаАнес ме скордалЛя сто фУрно) Немислимо прожити без баклажана в середземноморській кухні, і в Греції зокрема! Відоме джерело клітковини і вітамінів групи В, багатий солями кальцію, калію, фосфору і заліза, його тут смажать і варять, запікають і гасять, використовують для соусів і салатів. У стародавніх санскритських текстах Індії його називають овочем довголіття. І в наші дні Індія і Китай залишаються найбільшими виробниками баклажанів у світі. Середземномор "я дізналося про це завдяки арабським купцям, які привозили віврядок, який вони називали базинджаном, у Візантійську імперію. У візантійській і латинській вимова її стали називати melongena, звідки і італійська «melanzana» і грецька мелітзАна. І відтоді уявити без баклажана ні італійську, ні грецьку кухню просто не можна!

Гарний, смачний і ніжний курячий салат з овочами, шампіньйонами і білою квасіллю. Ситний, але не важкий, з легким вершковим смаком. Пригощайтеся!!!

Дуже простий і дуже смачний салат, який запросто зможе замінити вечерю. Картопля, грибочки, маринований лучок... що ще потрібно для щастя?

Пропоную пофантазувати на тему..., як би з'їсти що-небудь смачне і при цьому без шкоди для талії! Я знайшла рецепт цього нехитрого десерту в одному італійському кулінарному журналі в рубриці «корисно, АЛЕ смачно»..., тобто, мається на увазі, що такий десерт не обважнить ні вашу фігуру, ні вашу совість!)) Бажано використовувати саме знежирене молоко, і тоді одна порція тістечка буде містити в собі всього 230 калорій. Я вказала, в інгредієнтах «зелені яблука», але ви звичайно можете взяти яблука свого улюбленого сорту. Пиріг дуже сподобався дітям!

Не секрет, що ми, жінки, обожнюємо червону рибу та ікру, також любимо дегустувати різні сорти сирів. У нашій жіночій компанії однією з улюблених закусок став чиз з двох видів сиру з червоною рибою та ікрою. Виходить дуже ніжна, вершкова закуска з вишуканим присмаком ікри і малосольної риби, яку можна приготувати заздалегідь і зберігати в морозилці, а перед подачею, прикрасивши трояндами з форелі, урочисто подати до столу!