
Це печиво не калорійне і дуже корисне, тому що робиться без борошна, без олії, без цукру! Дуже просто і швидко робиться! Можна сміливо жувати) але для солодкоїжок, може не підійде.

Хотілося на вечерю чогось такого незвичайного, цікавого... Куряче філе вийшло соковитим і вершковим, а гарнір зі змішаного рису підійшов ідеально. Ви теж не знаєте чим повечеряти? Тоді вам точно сюди.

Пиріжки з млинців і незвичайною начинкою. Поєднання картоплі, смаженої цибулі та маринованих огірків якимось чарівним способом народжують грибний смак. Пиріжки виходять - просто об'їдення, огірки в цій начинці виступають як підсилювач смаку.
Прекрасний святковий десерт! Буде хорошою завершальною ноткою в день всіх закоханих!! Легкий, з яскравим смаком фісташок і медових мандаринів. Не можна не спокуситися!!

Ця страва має масу плюсів, дуже смачно, корисно і, сподіваюся, красиво... «Заморська» назва нехай не лякає, акорн сквош, різновид гарбуза, а кіноа можна замінити, наприклад, пшоном. Прошутно-будь-яким копченим м'ясом. Важлива сама ідея.

Салат готувала сьогодні для себе і подружок. Чоловіки нас привітали, а відзначали 8 березня в тісній компанії, я і подружки. Пригощайтеся, салат дуже смачний!

Солодощі буряка, ніжна кислинка журавлини, пряність кориці роблять ці кекси яскравими і до смаку і за кольором! Колір і оксамитова структура цієї випічки нагадали мені чудову тканину - вельвет! Пропоную спробувати!

Днями попався мені в руки буклет з місцевого магазину їжі на замовлення. Розглядаючи картинки, погляд затримався на незвичайній піці, а саме, привернув мене оригінальний бортик. Як зазвичай, утворилася маячня ідея, зробити самій таку піцу. Погуглила, виявилося, що рецептів немає, тільки фото в меню з різних закладів. Вирушила експериментувати на кухню, а що з цього вийшло, заходьте подивитися в рецепт.

Відмінний варіант для тих, хто солодким маффінам віддає перевагу закусочним. Такімі маффіни можна подати до супів або овочевих страви, але мені найбільше подобається їсти їх, запиваючи солодким чаєм - дуже смачно:)

Шоколадні трюфелі - одні з найбільш французьких цукерок! Їх люблять практично всі. А хочете приготувати трюфелі власними руками? Насправді це не так і складно. Заходьте, навчу!

Кернецеї це страва Молдавської кухні. Сказати що це смачно... це нічого не сказати. Це свято для гурмана. Ну і звичайно ж цією стравою можна порадувати будь-якого чоловіка. Кернецеї можна запекти в духовці. під грилем, підсмажити в сковороді після 3-4 хвилинного відварювання, на мангалі - на природі із запахом серпанок..., в будь-якому випадку вони виходять дуже смачними, пікантними і соковитими. Кожна господиня може додати свої улюблені спеції і поліпшити смак ковбасок. Не бійтеся складності страви, насправді все просто, а головне дуже преочень смачно!

Почалася весна, коли ж ще, як не зараз, поласувати соковитою, повною вітамінів черемшою. Характерний смак і запах, схожий на часник, додасть пікантні нотки цьому салату. Приємно здивує своєю новизною поєднання гармонійних смаків редісу, авокадо і яблука. Остаточне співзвуччя внесе йогуртова заправка. Пригощайтеся на здоров'я!