Нещодавно купила в кіоску нову брошурку "Капуста. Найкращі домашні заготовки. Рецепти на ура ". Ось вже не думала, що може бути стільки нових цікавих рецептів засолки капусти. Два з них я вже продегустувала і поспішаю з вами поділитися. Нам дуже сподобалося, і до смаку цікаві. Відчуваю, закидаю я вас новими капустними рецептами...)))
Для тих, хто стежить за своєю фігурою, пропоную до сніданку смачні, корисні, а, головне, низькокалорійні млинці з медом і смаженим мигдалем.
Оскільки фарш у мене залишився від приготування мант, то мені необхідно було терміново використовувати його, і я взяла ідею у Манюші. Та й пачка мушель залежалася. Фарш у мене був приготовлений з гарбузом і цибулею. Для правильних мант інгредієнти фаршу слід різати дрібними кубиками, але у мене вдома такий фарш не люблять в мантах, тому ми м'ясо, гарбуз і цибуля перемелюємо на старій м'ясорубці, де є решітка з 4 -ма великими отворами. Ніяке масло я не використовувала при приготуванні.
Незвично соковиті і ніжні голубці з листя мангольда (листовий або черешковий буряк) чудово підійдуть для сімейного обіду. Мене невимовно вразив цей овоч: дивно просто вирощувати його на городі, а вже готувати з нього взагалі одне задоволення. Загалом всім раджу!!! Не пошкодуєте, це точно!!!
Ці оладушки шалено смачні. І підходять для тих, хто не любить гарбуз, він майже не вловлюється у смаку.
Цікава назва, правда? Зараз поясню - чому: сам торт схожий на морозиво, подають холодним. Отже, віє холодом, як і сама королева. Прикрашений різнокольоровими камінчиками - якраз те, що любить королева. Квітка, яку ми зробимо самі, дуже схожа на снігову, наче зроблена зі шматочків льоду. Описати смак торта неможливо, потрібно спробувати. Повірте, ви будете готувати його не один раз, тим більше, що торт без випічки.
Торт без випічки під назвою «Холодний собака», «Холодна морда», «Лукуллус», «Чорний Петер», «Підвальний торт» тощо. Назв цього дива кулінарії багато, мені найбільше до душі перший варіант - холодна собака. Є думка, що назва це йде від холодного шоколаду, що покриває тортик. Холодний - як ніс собаки) У будь-якому випадку, Кальтер Хунд - безумовний лідер у нашому рейтингу шоколадних тортів. Це НАЙпростіший і найсмачніший шоколадний тортик, з усіх, що я коли-небудь пробувала.
Сьогодні я хочу поділитися з вами дуже смачним французьким рецептом. Це французька класика - варіант тарту «Тропезьєн» (Tropezienne). Народився цей тарт на Лазурному березі. Назва йому була придумана актрисою Бріджит Бардо, яка знімалася в Сен-Тропе (Saint-Tropez) в 1955 році. Їй дуже сподобався тарт місцевого кондитера, тому вона запропонувала йому назву на честь цього міста. База цього тарту - бриошь + масляно-заварний крем. Але я ж хочу вам запропонувати варіацію цього класичного рецепту.