Напередодні жіночого свята хочу запропонувати вам закуску, яка чудово підайде під келих сухого білого вина!
Торт з тіста на сметані зі сметаним кремом і прикрашений білковим кремом. Тортик з просочених сметаним кремом коржів, зверху прикрашений білковим кремом. Незважаючи на дуже солодкий білковий крем для прикраси, за рахунок сметанного крему всередині виходить зовсім неприторним. Дуже приємний на смак і залишає таке пам'ятне, якесь незвичайне післясмак. Мені дуже захотілося прикрасити якось торт саме з нежирного білкового крему, але довго не могла вирішити, який буде сам торт всередині. Хотілося, щоб не було дуже приторним. Ось я і придумала такий варіант поєднання тесту і кремів. Нам сподобалося!
Один з моїх улюблених пирогів, ніжний і в міру солодкий, знайдений на просторах інтернету. Чому я назвала його «Відпочинок господаря»? Всім, кого пригощаю, цей пиріжок подобається. Може, і вам, дорогі кухарі, доведеться до смаку.
Взимку, як ніколи тягне на гостреньке. Цей рецепт у мене лежав ще з літа, я все придивлялася до нього, і, нарешті, вирішила приготувати. Вийшло дуже гостро, в міру солодко і безмірно смачно. Пригощайтеся.
Натхненником ідеї став рецепт Водолійки «Сушені пряні помідорчики» (велике спасибі за нього). Я подумала, а що ще можна зробити у вигляді гострої сушеної закуски. І відповідь прийшла - баклажани. Процедура приготування трохи відрізняється від помідор. Заходьте і знайомтеся - в'ялений баклажан.
Кабачки легко засвоюються організмом. Вони містять м'які харчові волокна, що не викликають роздратування шлунка і кишечника і надають стимулюючу дію на його функцію. Крім того, харчові волокна кабачків добре абсорбують токсичні речовини, надлишки холестерину і води, виводячи їх з організму. Що особливо корисно для худіючих і людей, які стежать за своєю вагою. Дуже ніжна, смачна, а головна корисна і низькокалорійна страва! Спробуйте!!!
Мій син цього року вступив до музичної школи. Поки його нотний стан порожній, але пройдуть роки і він напише свій перший твір, і, сподіваюся, він буде не гіршим, ніж "Пори року. Осінь. "Вівальді. А поки він радує першими знаннями зі світу музики, першими гамами, я, в свою чергу, буду радувати його різними смаколиками. Я думаю, він гідно оцінить ці цукерки, і йому припаде до смаку така кулінарна гамма смаків.
Рецепт з ресторану «Пушкін», звідси і така назва. Головна відмінність від класичного рецепта бефстроганів - у сметанному соусі, який готується окремо, і у використанні картопляного крохмалю та вершків. Виходить дуже смачно!
Сьогодні у мене невеликий ювілей - 5 років активного життя на сайті «Поваренок». Хочу пригостити вас шоколадно-вишневим тортом. До складу бісквіту входять горіхи, шоколад. Вишнева пудингова начинка і крем зі збитих вершків з шоколадом приведе вас в захват. Торт вийшов ніжний, святковий з цікавим декором. Рецепт узятий у Silvia, спасибі величезне.
У нас зараз - сезон полуниці, і придумала я спекти ретеш, за рецептом, знайденим у журналі «Гастроном». Але, оскільки живемо зараз у селі, а за вікном + 30 у тіні, включати духовку - чисте божевілля. Тому, пеку я ретеш сьогодні в мультиварку. Такий пиріжок можна з легкістю взяти на пікнік і трохи поласувати після смачного м'яска і овочів! Запрошую Вас приєднатися!