
Це печиво підкорило наші серця простотою і швидкістю в приготуванні. Із запропонованої кількості інгредієнтів виходить 450 грам печива. 15 хвилин і милості просимо до солодкого столу!!!

Потрібно швидко приготувати вечерю? І щоб смачно, соковито і при цьому нежирно? На допомогу прийде пташина грудка і кмітливість. Грудка готується дуже швидко, а використання паперу для випічки на сковороді позбавить нас від необхідності використовувати масло і довго відмивати пригоріле, тому що при такому способі приготування його просто немає!

У лляному борошні, на відміну від насіння, немає олії, тому вона вважається дієтичним продуктом. При додаванні її в тісто, воно набуває коричневий відтінок і неповторний смак і аромат. Млинці виходять не зовсім звичайного кольору, але дуже ніжні. А соус з білої глазурі і ананаса завершують смакову гармонію.

У наш смутний час навряд чи вдасться купити ковбасу або сосиски з натуральним м'ясом. Хіба що на етикетці, в складі, буде вказано таке в якихось там відсотках. Але чи м'ясо це і чи є воно там взагалі? Тому простіше і смачніше приготувати самим з відомих продуктів...

Пропоную спробувати желе з земляники і шоколаду. Це відмінний десерт, який дозволить насолодитися насиченим смаком цих двох складових.

Простий, смачний, абсолютно не шкідливий, я б сказала правильний десерт. Без будь-яких заморочок-чудовий результат. Мені дуже подобаються морквяні торти. Але вони йдуть в розріз з моїм бажанням зберегти фігуру)) А цей рецепт для мене ідеальний! Обіцяю, сподобається всім!

Стара добра підлива в наш час стала рідкістю, тому як швидше і простіше приготувати просто соус, але не пошкодуйте трохи більше часу на цю підливу)

Дуже ЛЮБЛЮ шоколад, особливо гіркий, з запаморочливим какао-ароматом. Сьогодні у мене солодкий дріжджовий пиріг, з багатошаровою начинкою з шоколаду, білкового крему, марципану і пряної кориці. Ніжний і повітряний м'якіш під тонкою хрусткою корочкою, покритий товстим шаром гіркого шоколаду. Такий десерт буде прекрасним доповненням до ароматної чашки кави.

Грибний суп готується швидко і буде прекрасним ласощем під час посту. Цього разу я використовувала свіжі шампіньйони, але можна брати й інші гриби. Щоб суп не був рідким, я додала кілька ложок пшона.