
Пропоную дуже простий, смачний і ніжний тортик. Бісквіт з прекрасним вершковим кремом. За рецепт спасибі велике Людмилі Ludmilla Matschulat (Демченко). Рецепт присвячую всім дівчаткам на честь свята весни 8 Березня. Пригощайтеся дорогі дівчатка!

Пропоную вашій увазі рецепт приголомшливих тістечок. Готуються тістечка, на мій погляд, легко, але сам процес тривалий. Я люблю іноді повозиться саме з такими рецептами, передсумуючи кінцевий результат. Готувала ці тістечка за рецептом Катерини, за що величезне їй спасибі. Я все робила чітко за рецептом Каті. Все ретельно зважувала до грама на вагах і користувалася термометром. Єдина заміна у мене, замість вишневого лікеру коньяк. І ще, для покриття тістечок потрібен був велюр, у мене його не було. Але тістечка від цього точно не стала гіршою. Я дуже задоволена результатом, тістечка вийшла дуже смачною, не приторною. Тому, можу сміливо порекомендувати приготувати їх і порадувати близьких, особливо якщо потрібно утилізувати залишилася заморожену вишню. Всім сподобаються, любителям кисло-солодких десертів вже точно. Пригощайтеся і будьте всі здорові. P.S.: час, витрачений на приготування тістечок, у мене вказано приблизно і точно без урахування заморозки.

Сніданок - найважливіший прийом їжі. Саме тому на сніданок ми намагаємося їсти все найсмачніше і корисне! Ці булочки містять велику кількість отрубей, які дуже корисні для травлення, завдяки вмісту в них клітковини. Порадуйте своїх улюблених домочадців смачними булочками на сніданок, вклавши в них свою любов!

Легке, ніжне, повітряне суфле яскравого, насичено-рожевого кольору... Воно має легку кислинку і пряну нотку, а також приємно-пекуче післясмак... Ніхто не здогадається, з чого приготовлений цей десерт.

Курка з персиками - це на любителя, скажете Ви. Але мій чоловік, завзятий нелюбитель таких кулінарних експериментів, з'їв цю курочку за милу душу, при цьому нахвалював таке незвичайне поєднання, ніжний смак і аромат!

Ще один варіант приготування смачної буженини. Чудово підійде в якості м'ясної нарізки на святковий стіл, так само ідеально на бутерброд або сендвіч. Чоловіки оцінять пікантну «шубку» із зернової гірчиці, яка надає особливу пікантність м'ясу.

У вихідні дні є можливість витратити побільше часу, щоб приготувати для улюбленої онуки сніданок. Звичайну рисову кашу можна подати зовсім незвично. У такому виконанні вона більше схожа на десерт. Смачна, ситна, ніжна, ммммм!

Щастя цибульне! Ось як можна охарактеризувати цю вкрай просту, доступну і швидку страву. Незвичайний смак і неординарний вигляд! Ви зможете здивувати своїх близьких, використовуючи при цьому найбільш стандартні і звичайні продукти, які, я впевнена, знайдуться у кожної господині. Сподіваюся, оцініть мій кулінарний дебют на Поваренко;) Приємного апетиту!

Продовжую у святкові дні пригощати смачними супами! Про цей супій можна сказати багато, але головне - смак - ніжний і в той же час пікантний, завдяки соусу «Kikkoman». Пригощайтеся!

Салат з картоплі, хто ж не любить! У гірчично-укропній заправці він буде! І слабосолену рибу додамо! Друзі, байдужих гостей не залишимо!